Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Rendben!

Rólunk

Győr

Kollégáink számos szakterületen szereztek tapasztalatot az évek során. AI, Big Data, Java,Machine Learning, PHP, React Native, SEO, SQL, UX/UI Design, ez csak pár szakterület amelyekben jeleskedünk.

Innovatív megoldásokat, széleskörű üzleti stratégiát dolgoztunk ki, amely kielégíti igényeit, mindezt úgy, hogy az Ön számára ellenőrizhető és átlátható folyamat legyen.

Az MMSOne egy informatikai és üzletviteli tanácsadó és fejlesztő vállalat. 3 magyarországi irodánk (Győr, Budapest és Pécs) mellett Bécsben is jelen vagyunk.Ipar 4.0 üzletágFő fókuszunk az ipari gyártási és logisztikai folyamatok automatizálása, illetve annak digitalizációja.

Ügyfeleink részére többek között robot vezérlés és döntéshozatal (smart sensor és machine vision), big data, location detection területén szállítunk hatékonyságot növelő megoldásokat, illetve a szenzortechnika és mesterséges intelligencia összekapcsolása révén juttatjuk őket előnyökhöz.Kereskedelmi üzletágEgyedi szoftverfejlesztés terén erősségünk a Java alapú üzleti- és webalkalmazás fejlesztés, PHP alapú weblapok és egyedi CMS tervezés és fejlesztés, SQL és NoSQL adatbázisok használata.

Cross platform (React Native) és natív mobil alkalmazások fejlesztésével (Kotlin, Swift) rendkívül hatékonyan lefedjük a jelenlegi piaci igényeket mobile device téren.Digitális üzletágPécsi leányvállalatunk, az Upsolution az elmúlt 9 évben 10 kategóriában 15 díjat nyert el Az Év Honlapja pályázatokon. Fiatal csapatunk egyedi grafikai tervezésű (UX/UI design) és fejlesztésű weboldalakat készít, és támogatja partnerei üzleti céljait keresőoptimalizálás (SEO) és online marketing területén egyaránt.