?>

A smartFloor eszköz egy egyedülálló „force imaging system”


A smartFloor eszköz egy egyedülálló „force imaging system”, azaz erőhatáson alapuló képalkotó rendszer, kifejezetten ipari környezetbe tervezve.

mms
A padlózat felszínén végbemenő történéseket, folyamatokat, állapotokat a smartFloor szenzorjai érzékelik, azokat digitális jellé alakítják. A smartFloor érzékelése és jelfeldolgozása hasonló a kamerák fényérzékelő szenzorjaihoz, csak nem a fény intenzitását méri, hanem a felületén képződött erőhatásokat.

A smartFloor főbb jellemzői

Vastagság: 5–10 mm, függően a felső burkolóanyag vastagságától
Szélesség / hosszúság: 25×25-ös csempékből tetszőleges méret és forma kiépíthető

Raszter méret: szegmensenként min. 4 szenzor, azaz 64 pixel/m2
Felépítés: szendvics-szerkezet, melynek alja koracél hordozó, rajta a 25×25-ős csempék, fölötte tetszőleges ipari burkolat, mely lehet parketta, linóleum, műgyanta. A burkolatnak rugalmasnak kell lennie, hogy a szenzorokra az erőhatást átvigye.
Redundáns kialakítás: a smartFloor felépítése teljesen redundáns, minden rendszerelem duplikált, minden rendszerelem kapcsolva van a következő két rendszerelemhez. Hibás működést csak az egységek egyidejű meghibásodása esetén tud produkálni.
Élettartam: a smartFloor nem tartalmaz mozgó alkatrészt, a szenzorok várható élettartama 10 év, folyamatos terhelés esetén.

Jelfeldolgozás: a smartFloor a beérkező jeleket saját vezérlő egységében képes valós időben feldolgozni, értelmezni a felhasználói igények alapján, illetve a feldolgozás eredményétől függően külső rendszereket vezérelni.
Kommunikációs protokollok: a smartFloor ismeri az összes fontos ipari szabványt (RS485, ethernet, USB, X25), de képes kontaktus alapú direkt vezérlésre is.Contact us


Mobile Media Solution Fejlesztő Kft.

9022 Győr, Liszt Ferenc utca 40.
0036 30 289 6898
info@mmsone.com